Koop een fiets

Bij velovelo koop je een nieuwe of een degelijke gereviseerde fiets!

velovelo is officieel verdeler van:

Stadsfietsen

DĂ© stadfiets bestaat niet. Elke fietser heeft eigen voorkeuren en wensen om snel en/of comfortabel, beladen met boodschappen of als een "flandrien" over de Gentse kasseien te flaneren. Bel me gerust of kom langs voor meer tekst & uitleg.

Ik verdeel de Belgische stadsfietsen van OXFORD & VENTURELLI en de fietsen op maat van VELO DE VILLE ( DUITS).

Longtails

Een longtail is een "gewone" fiets met een extra lange bagagedrager om 2 tot 3 kinderen te transporteren & een karrenvracht aan boekentassen en boodschappen.

Waarom een longtail en geen bakfiets?

Een longtail iets niets nieuws maar bestaat al tientallen jaren en breekt nu pas door. Het grote voordeel van een longtail is dat hij fietst als en gewone fiets, maar toch een pak extra bagage kan dragen. Een bakfiets heeft ook voordelen, maar blijft fietsen als een bakfiets...

Ook met een longtail kan je lange en sportieve fietstochten doen, woon werkverkeer, fietsvakanties, enz.

Xtracycle XPPModel: Xtracycle XPPWielmaat: 26" voor en 20" achteraan (heel stabiel rijcomfort)Frame: Cromo (aanpasbaar via stuur en zadelpen)Versnellingen: 3 x 9Gewicht: 18 kg!Remmen: hydraulische schijfremmenLaadvermogen (inclusief fietser) is 180 kg

Deze Xtracycle komt in verschillende configuraties waarbij je onbeperkt kan aan en bijbouwen naargelang je behoefte, zoals het transporteren van cargo, kids of beide. Een overzicht van alle mogelijke modellen vind je op www.xtracycle.com.

Puur fietsplezier

  • Uitstekende prijs kwaliteit
  • Rijdt als een gewone fiets
  • Laag gewicht
  • Veel mogelijkheden voor kids en cargo
  • Allerlei accessoires beschikbaar (niet meegeleverd)
  • Aandachtpunt: de fiets is ongeveer 30 cm langer dan reguliere stadsfiets